Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zprávy od vody

Krátký test pískovny Jiřina u Milana s přívlačovým prutem... dobrá zpráva, štiky zde stále plavousmiley.

25.jpg26.jpg

 

Třídenní výprava na Kubšovku v podání Mildy a jeho přítelkyně. V aprílovém počasí - déšť, vítr, zima, sluníčko se povedlo ulovit Vyzu a několik dalších jeseterů a slušných kaprůwink.

 

23.jpg24.jpg

 

Tři dny feederu na Vltavě bylo ve znamení spousty ryb... I když jsem hned první den přišel zřejmě o životní rybu (parmu), každý další den byl lepší a lepšísmiley. Jak co do počtu ryb, tak i v pestrosti lovených druhů. Tloušti 50+, cejni, skaláci, podoustve, ostroretky a plotice slušných velikostí... a nakonec přišli i kapřiwink.

19.jpg20.jpg

21.jpg22.jpg

 

Jarní feeder na Berounce mi udělal velkou radost... kromě podouství, cejnů a cejnků průměrných velikostí mě potěšila královna řeky - parmawink.

18.jpg17.jpg

 

Cílený lov velkých cejnů se povedl na jedničkusmiley. S feederem na Labi se podařilo ulovit za jedno odpoledne šest lopat... největší cejn měřil 57cmyes a když na feeder zabere slušný kapr, pak je to mazecwink.

13.jpg14.jpg

15.jpg16.jpg

 

Milda s Alešem vyrazili na Labe, které se stalo průtokem už příjemně chytatelné... V akci byl feeder a kluci byli úspěšnísmiley.

 09.jpg10.jpg

11.jpg12.jpg 

 

Jaro na tůních a malých rybnících má své osobité kouzlo... s lehkým feederem nebo splávkem si lze vychutnat spousty ryb, které sice nedosahují trofejních velikostí, ale po zimě jsou hezkým zpestřením. Kapříci, karasi, plotice, lín jsou našimi jarními průvodci wink.

05.jpg06.jpg

07.jpg08.jpg

 

Letošní sezónu začal každý podle svých možností... Pavel s Petrem vyrazili jako každý přelom zimy a jara do pstruhového ráje na místní pstruhy a siveny. Letos to bylo se záběry velmi opatrné, ale za to o slušných rybách, největší pstruh měřil 46cmyes. Olda zase naháněl kapry na místních tůních do naší nové rybářské výzvy a Milda proměnil výpravu za pstruhy v první letošní štikuwink

01.jpg02.jpg

03.jpg04.jpg